Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 25 aug, 2024

US Open 2024: Live streaming & odds

Tennisfans världen över förbereder sig för två veckor av grym tennis under US Open 2024. Denna prestigefyllda turnering som avslutar årets Grand Slam-säsong, är ett perfekt tillfälle att se världens bästa spelare kämpa om titeln i New Yorks hetta. För att inte missa en sekund av dramatiken har vi satt samman en guide som visar hur du bäst följer matcherna, vare sig du tittar på TV, streamar online, eller vill hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och resultaten.

Det finns flera bra alternativ för att streama alla matcher live, och vi går igenom de bästa valen samt apparna som erbjuder högkvalitativ täckning. Dessutom tipsar vi om vilka TV-kanaler som visar de mest spännande matcherna, så att du alltid kan vara med när det händer. Oavsett om du är hemma eller på språng, har vi tipsen som gör att du kan uppleva US Open 2024 på bästa sätt, var du än befinner dig.

Streama alla matcher från US Open 2024

Se live streams & odds hos Bet365

Vad: US Open 2024
Datum: 26 augusti – 8 september
Grundades: År 1881
Prispengar: $75 miljoner
Regerande mästare: Novak Djokovic
Live stream: > Bet365
Speltips: Alcaraz vinner (3.00 hos Bet365)

Streama US Open 2024

Att följa US Open 2024 är enklare än någonsin med flera tillgängliga alternativ, bland annat olika streamingtjänster, spelbolag och TV-kanaler. Några av de populära alternativen är Bet365, Discovery Plus och Eurosport.

För att kunna streama US Open 2024 via Bet365 är det väldigt enkelt att komma igång. Du kan njuta av alla matcher genom att bara registrera dig och göra en minsta insättning på 50 kronor. När kontot är skapat och insättningen gjord, kan du följa hela turneringen och dessutom lägga några spel för att öka spänningen ytterligare.

Om du föredrar att titta via TV kan du behöva ett sportabonnemang hos tjänster som Discovery Plus eller Eurosport. Dessa tjänster erbjuder både TV-sändningar och livestreaming, vilket gör det möjligt att följa turneringen på flera olika enheter.

Alla våra föreslagna streamingalternativ är kompatibla med datorer, TV-apparater, surfplattor och mobila enheter, vilket gör det enkelt att hålla sig uppdaterad oavsett var du befinner dig.

Streama US Open 2024 på Bet365

Vi guidar dig genom processen att börja streama US Open 2024 på Bet365:

  1. Besök Bet365.
  2. Registrera ett nytt konto med BankID.
  3. Sätt in minst 50 kr för att kunna spela på odds.
  4. Gå till live streams-sektionen.
  5. Börja streama US Open 2024.

Streama via Discovery Plus eller Eurosport

Om du föredrar Discovery Plus eller Eurosport, är processen för att börja streama där också enkel:

  1. Gå till Discovery Plus eller Eurosport Players webbplats.
  2. Skapa ett nytt konto.
  3. Välj ett abonnemang.
  4. Gå till US Open.
  5. Starta streamingen.

Se US Open på TV

För dem som föredrar att se US Open 2024 på TV är Eurosport 1 och 2 de kanaler som sänder matcherna, medan finalerna visas på Kanal 9. Kolla igenom ditt TV-paket för att se om du redan har dessa kanaler. Om inte, kan du alltid uppgradera ditt abonnemang för att säkerställa att du inte missar något.

Dessa TV-sändningar kommer med svenska kommentatorer och sänds i HD-kvalitet, vilket bidrar till en förstklassig upplevelse.

Kanal: Eurosport 1 & 2 samt Kanal9
HD: Ja
Svenska kommentatorer: Ja

Odds och betting på US Open

Det går självfallet mycket bra att spela på US Open 2024, och många svenska spelbolag erbjuder ett brett utbud av marknader och grymma odds. Här kan du hitta de senaste vinnaroddsen för turneringen och välja din favorit hos exempelvis Bet365.

Spelare Odds från Bet365
Novak Djokovic 3.00
Carlos Alcaraz 3.00
Jannik Sinner 4.00
Alexander Zverev 8.50
Daniil Medvedev 17.00
Andrey Rublev 29.00
Taylor Fritz 51.00
Ben Shelton 67.00
Holger Rune 67.00

Vi har hittat flera spelbolag som erbjuder de bästa oddsen inför US Open 2024. Utforska dem för att hitta det som passar dig bäst och jämför alternativen.

  • Världens största bettingsida
  • Högklassiga live streams
  • Några av de bästa oddsen
  • Trovärdig spelsida i Sverige
  • Utmärkt support
  • BankID
  • Användarvänligt
  • Stort utbud av odds
  • Oddsboostar

Om US Open

Att erövra US Open är en av de mest eftertraktade bedrifterna inom tennis. Denna turnering har en lång och stolt tradition som började med herrarnas spel 1881 och damerna 1887. Genom åren har US Open blivit en av de mest prestigefyllda tävlingarna i tennissporten.

Som en stor händelse i tennisvärlden, är US Open unik i sin status som den största tennisturneringen i USA. Publiken består av passionerade fans från hela världen, och arenorna fylls av både berömda sportstjärnor och kända filmprofiler under turneringen.

Grand Slam-turneringarna är de mest respekterade tävlingarna inom tennis, och US Open är en av dem. Att vinna denna turnering är en stor prestation. Genom åren har spelare som Roger Federer, Rafael Nadal, Björn Borg, John McEnroe, Pete Sampras, Lleyton Hewitt och Novak Djokovic skrivit historia med sina triumfer här. Djokovic är den mest framstående med flest Grand Slam-titlar.

Hampus Johansson

Skribent

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1746 Artiklar