Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 26 sep, 2024

Oddsboost för vinst för Malmö FF – 10.00

ComeOn bjuder upp till en oddsboost inför Malmös premiär i Europa League. Hela 10.00 i odds finns att hämta ut – om Malmö FF skulle vinna mot Rangers FC.

Denna oddsboost hos ComeOn säkrar att spelbolaget har de bästa oddsen på just detta speltips.

Gå till ComeOns oddsboost genom att klicka på bilden!

Så fungerar oddsboost hos ComeOn

För att ta del av detta erbjudande hos ComeOn så behöver du först och främst skapa ett nytt konto. Vilket innebär att denna oddsboost endast är till för de spelare som inte tidigare har ett ComeOn-konto.

För nya spelare är det väldigt enkelt att spela med oddsboost inför Malmö – Rangers. Följ stegen nedan för att lägga ditt spel med 10.00 x din insats.

  • Bli medlem hos ComeOn – gå vidare till via vår länk och signa upp ett konto med BankID
  • Gör din första insättning – klicka på BonusBoost i samband med insättningen
  • Spela på vinst för Malmö – satsa max 25 kr
  • Vinn 250 kr – vid seger för Malmö så betalas din vinst ut direkt

(Dina vinster är helt utan omsättningskrav. Du kan göra uttag direkt efter att en eventuell vinst betalas ut till ditt konto).

Vi kan rekommendera dig att använda denna kampanj. Det är inte bara ett roligt erbjudande – det ger även en god start hos din nya bettingsida.

ComeOn har länge varit en stor aktör på den svenska spelmarknaden. Många av deras medlemmar uppskattar att man enkelt kan gör Swish insättning & uttag. Sedan har de självklart sett till att erbjuda BankID för att smidigare skapa konto eller logga in.

Om du vill dyka in djupare inför matchen så har vi ett Malmö – Rangers speltips att läsa. För dig som söker information för hur man streamar Malmö – Rangers i premiären av Europa League – så finns hjälp även för dig.

Nyheter & speltips från Sportal

nyheter
Efter flera år på den svenska spelmarknaden så slutar nu Betway att erbjuda spel i Sverige. Spelbolaget kommer inte ansöka om förnyad licens.
26 september, 2024
europa-league
Vill du titta på Malmö FF - Rangers stream från Europa League 2024/25? Vi visar dig gratis vart & hur du kan titta på matchen online!
25 september, 2024
sport
Se vilket lag vi tror kommer att vinna NBA 2024 & 2025. Vi ger vårt betting tips & visar dig vilka sidor som har bäst odds på NBA basket!
24 september, 2024
os
Alpinism är en ny gren för Vinter OS 2026. Vad är det för sport egentligen? Vi förklarar!
20 september, 2024
os
SVT och TV4 kommer sända vinter OS 2026. De har valt att dela på sändningarna utifrån sporter/grener. Se vilka sporter som sänds vart redan nu!
19 september, 2024
nyheter
Socialdemokraternas lotterier är återigen i blåsväder efter DN avslöjat att gängkriminella säljer kreditlotter till skuldsatta & sjuka pensionärer.
19 september, 2024

Jimmie Nyman

Chefsredaktör

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1214 Artiklar