David Wollner photo
David Wollner

- 4 jul, 2024

Blir Joe Biden demokraternas kandidat? – Odds & betting

Joe Biden såg länge ut att bli den självklara kandidaten för Demokraterna. Sedan kom debatten i CNN. Där visade siffror att en betydanden majortiet ansåg att Donald Trump vann.

Det ledde snabbt till en diskussion inom Demokraterna. Är Joe Biden verkligen en bra kandidat som orkar stå emot Donald Trump under hela valrörelsen.

Den stora boven i dramat är Joe Bidens ålder och hälsa. Samtidigt som han gjorde en trött insats i presidentdebatten – så sprids många videoklipp om hur skröplig han är.

Spelbolagen har varit snabba med att justera oddsen för att Joe Biden ställer upp i valet. Inte minst efter att tunga demokratiska röster har uppmanat partiet att tänka om.

Odds för Demokraternas kandidat – oavgjort mellan Biden & Harris

Kandidat Odds från Bet365
Joe Biden 2.37
Kamela Harris 2.37
Michelle Obama 9.00
Gavin Newsom 10.00
Gretchen Whitmer 13.00
Hillary Clinton 21.00
Robert Kennedy Jr. 51.00
Pete Buttgieg 126.00

För bara några veckor sedan verkade det inte som det fanns en konflikt om Joe Bidens kandidatur. Mycket har alltså hänt på senaste veckorna. Så pass mycket att Joe Biden nu delar samma odds för att bli kandidat för Demokraterna som Kamela Harris.

Det finns andra kandidater som kanske inte är lika troliga. Men mycket kan hända i oddsen om Joe Biden väljer att stå över årets presidentval.

Vi på Sportal.se tycker det finns goda anledningar att spela på att Joe Biden blir deras presidentkandidat. Ett odds på 2.37 – för att egentligen allt ska gå inom planerna känns värt att spela på. Vi tror nämligen att ett byte av kandidat är alldeles för sent. Trots att det finns många i det demokratiska lägret som önskar det.

Justering av oddsen för presidentsvalet

Nyheterna om Joe Bidens att vara – eller icke vara – har inte bara påverkat oddsen för Demokraternas kandidat. De har även påverkat oddsen för vem som blir president i USA 2024.

Det väger allt tyngre för att Donald Trump blir president. Det kan vara flera faktorer som påverkar oddset. Inte minst så släpps nya opinionsundersökningar. Sedan debatten så verkar trenden vara emot Joe Biden och Demokraterna.

Mer tips & artiklar från Sportal.se

Italien
Läs om Juventus mot Roma i Serie A. Matchstart klockan 20:45 på söndag. Speltips, odds och guide till livestreaming online. Läs mer hos oss.
31 augusti, 2024
England
Läs om det stora rivalmötet i Premier League mellan Manchester United - Liverpool. Vi tar fram speltips, odds & visar dig hur du streamar matchen.
31 augusti, 2024
chelsea man city speltips stream
England
Londonderby på schemat. Chelsea - Crystal Palace, matchstart kl 14:30 på söndag. Läs om speltips, odds & om hur du kan streama matchen online
31 augusti, 2024
norrköping häcken speltips stream
speltips
IFK Norrköping och BK Häcken möts i en intressant match, där Andreas Alm ställs mot sin tidigare klubb.
31 augusti, 2024
mff dif speltips stream
speltips
MFF och Djurgården möts i en toppmatch från Allsvenskan! Läs allt inför matchen här.
31 augusti, 2024
England
Läs om Premier League-matchen mellan Everton - Bournemouth som spelas på lördag klockan 16:00. Vi går igenom speltips, odds och mycket mer.
31 augusti, 2024

David Wollner

David Wollner är Sportals egna hockeyexpert. Han håller ett öga på ishockey och har främst fokus på Tre Kronor, NHL och SHL. Han har som mål att varje vecka lägga upp en tipskupong med alla de bästa matcherna från hockeyvärlden.

105 Artiklar